Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
14 juli 2024

Campus
& Cultuur

Win een vaste column in Ad Valvas

Wil je naam maken als columnist? Op de populairste pagina in ons magazine? Ad Valvas zoekt een opvolger voor Sanne Pieters, die in december haar allerlaatste column in ons magazine schrijft.

Kun je bondig, pittig en met humor schrijven over jouw studentenleven? Of kun je raak commentaar leveren op alles wat je op de VU ziet gebeuren? En ben je student aan de VU? Mail je proefcolumn in maximaal 300 woorden vóór 1 november 2019 naar de redactie.

Als columnist schrijf je elke twee weken een column voor Ad Valvas magazine, en we publiceren je column ook op onze website. Je krijgt daarvoor een fijne vergoeding.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.