Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
16 mei 2024

Campus
& Cultuur

VU-medewerker krijgt Michelinster

Het restaurant van HRM-beleidsmedewerker Marit Oudendijk heeft een Michelinster gekregen. Restaurant Ratatouille Food & Wine is het tweede restaurant in Haarlem met de begeerde ster.

Chef-kok

Oudendijk kocht twee jaar geleden met haar vader het restaurant waar haar vriend chef-kok is. “We hebben een kwalitatief goede keuken maar geen tafellinnen, we proberen het laagdrempelig te houden”, vertelde ze eerder aan de Personeelspagina.

Gratis eten

Naast haar werk op de VU doet Oudendijk marketing en de personeelszaken voor het restaurant. Eten op een koopje kan Oudendijk er niet.  “Ik heb met mijn vader afgesproken dat we gewoon betalen als we er uit eten gaan.”

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.