Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
19 april 2024

Campus
& Cultuur

Voorbij Het Sleutelgat: Daphne Lentjes

Het mooiste voorwerp in haar nieuwe huis? VU-alumnus Daphne Lentjes vertelt deze maand in VU-magazine over haar pronkstuk: de duig uit een Romijnse wijnton. Zo eentje waar Obelix bij gebrek aan menhirs graag mee zeult. 

Sleutelgat

“Die groeven we in Italië op toen ik werkte voor een bureau dat historisch landschapsonderzoek doet. Er is geen geld om alles te conserveren, hij zou worden weggegooid.”

Jarenlang konden Advalvaslezers in de rubriek ‘Het sleutelgat’ meekijken in de kamers van studenten. In VU-magazine vertellen voormalig studenten over de veranderingen in hun woonsituatie sinds die tijd. Wonen ze nog steeds op Uilenstede? Of is hun campuscontract eindelijk afgelopen?

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.