Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
22 juli 2024

Campus
& Cultuur

Verplichte intimiteiten tijdens college

Tijdens practica oefenen studenten geneeskunde op elkaar. Dus soms moeten de kleren uit. Een derdejaars geneeskunde: “Je doet natuurlijk geen kanten string aan, maar een neutrale hipster.” En de docent adviseerde om ’s ochtends eerst te douchen.

Ervaringen

Advalvas vroeg studenten geneeskunde en ook tandheelkunde naar hun ervaringen. Lees het hele verhaal ‘Verplicht intiem’ in pdf.

Dit verhaal is een van de artikelen uit de blootspecial van Advalvas die we deze week online publiceren. Het nummer is namelijk gecensureerd door Issuu, het digitale platform waarop ons magazine normaal gesproken online te lezen is.

Correctie 23-09-22: op verzoek van de (toen nog) derdejaarsstudent is haar naam om persoonlijke redenen uit dit bericht verwijderd.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.