Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
25 juni 2024

Campus
& Cultuur

UC-IT gaat per 1 mei reorganiseren

Het college van bestuur heeft afgelopen dinsdag alsnog in grote lijnen het reorganisatieplan van UC-IT overgenomen. De reorganisatie start op 1 mei.

Vorige week werd dat besluit opgeschort. Het cvb wilde, mede op advies van de ondernemingsraad, eerst nog de mogelijke gevolgen voor onderwijs en onderzoek en de sociale aspecten van het personeelsplan onderzoeken. Na overleg met onder anderen decanen, portefeuillehouders onderwijs, directeuren bedrijfsvoering en de OR-commissie Sociale Organisatorische Zaken zijn een paar knelpunten aangepast. Welke dat precies zijn, hopen we later vandaag te kunnen melden.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.