Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
26 mei 2024

Campus
& Cultuur

Turkse koffie & vrienden

Gratis koffie, en tegelijk de banden tussen Nederland en Turkije aanhalen. Makkelijker kunnen we het niet maken, vandaag, hier op de campus.

De Turkse studentenvereniging Anatolia heeft de Mobile Turkish Coffee Truck zover gekregen hier een tussenstop te houden. Dat zijn vrijwilligers die al sinds 2012 over de hele wereld reizen om Turkse koffie uit te delen. Hun doel is om mensen kennis te laten maken met de Turkse cultuur en de vriendschappelijke band tussen naties te versterken.

En zo kun je (m/v) vanmiddag tot 16 uur, zo hoopt Anatolia-bestuurslid Burcu eyidogan, de gezellige, sociale sfeer proeven van een Turks koffiehuis.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.