Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
18 juli 2024

Campus
& Cultuur

Studentenruil: verander je hele leven (voor een weekje)

Ben je benieuwd hoe je leven zou zijn als je in een andere stad zou studeren? Geef je dan op voor de Observant-Advalvas Studentenruil. Jij woont in het najaar een week in Maastricht en volgt daar colleges. Een Maastrichtenaar neemt een weekje jouw leven over.

Wereldberoemd (in Maastricht dan)

Zo erg als Puberruil wordt het niet: je hoeft niet op tv. Maar je ervaringen worden wel beschreven door beide universiteitsbladen. Over aanwezigheidsplicht bij colleges hoef je je geen zorgen te maken. Advalvas regelt een vrijstelling bij de faculteit.

Meedoen? Opgeven!

Opgeven kan door te mailen naar floor.bal@vu.nl. Beschrijf kort wie je bent, wat je aan de VU studeert en waar je op kamers woont. (Thuiswoners zijn uitgesloten van deelname). 

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.