Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
21 mei 2024

Campus
& Cultuur

Student strijdt tegen onverdraagzaamheid

“Ik dacht altijd dat het wel goed zat met de emancipatie van lesbiennes, homo’s, biseksuelen en transgenders”, zegt masterstudent management, policy analysis and entrepreneurship Kai Bhawanibhiek (25) in de nieuwe Advalvas. “Maar dat geldt vooral voor het Westen.”

Nutteloos

Toen hij ook in Nederland steeds meer las over onverdraagzaamheid, reageerde hij op de vacature van bestuurslid van Expreszo, belangenvereniging voor transgender-, homo-, en biseksuele jongeren. Inmiddels zit hij in het bestuur. “Als je een probleem ziet en je doet er niets aan, dan ben je nutteloos.”

Lees ‘Ik word ook nageroepen op straat’ in Advalvas #11.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.