Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
23 mei 2024

Campus
& Cultuur

Reorganisatie communicatie vertraagd

LAATSTE NIEUWS: De uitvoering van de reorganisatie bij de dienst Communicatie en Marketing is zeker met een maand vertraagd.

Het college van bestuur heeft vandaag weliswaar een besluit genomen over de plannen, maar omdat de ondernemingsraad een negatief advies heeft uitgebracht neemt het bestuur een maand wachttijd in acht. Binnen die termijn kan de OR namelijk het besluit van het bestuur aanvechten bij de Ondernemingskamer van het Gerechtshof. Het bestuur hoopt echter de komende weken met de OR toch overeenstemming te bereiken over de uitwerking van de plannen. Nader nieuws volgt later.

Update: 

Een woordvoerder van het bestuur laat weten dat het echter nog steeds de bedoeling is dat de reorganisatie op de geplande datum van 1 april in gaat.

 

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.