Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
20 mei 2024

Campus
& Cultuur

Quiz: wat weet jij van het hoger onderwijs?

Er is het afgelopen jaar veel gebeurd in het hoger onderwijs. Maar wat weet je er nog van? Doe de Hoger Onderwijs Nieuwsquiz en kom erachter of je hoger scoort dan je vrienden.

Wat staat er tegenwoordig op het diploma van een fysiotherapeut? Wie vindt dat Nederlanders net zoveel aanleg hebben voor wetenschap als voor voetbal? Hoe kunnen hogescholen en universiteiten voor een bezuiniging op de ov-studentenkaart zorgen? Het kwam afgelopen jaar allemaal in het nieuws. Doe de quiz en blik in de donkere dagen van december terug op het hoger onderwijs in 2014.

Onder de deelnemers verloten we drie exemplaren van het kookboek Gewoon wat een studentje ’s avonds eet van Leonie ter Veld. Succes!

 

Powered by Interact

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.