Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
17 juli 2024

Campus
& Cultuur

Ontvoering blijkt studentengrap

In Breda probeerden twee mannen met bivakmutsen iemand uit een auto te slepen. Een voorbijganger belde de politie, die meteen uitrukte en de omgeving afzette. Maar het bleek een studentengrap.

Met hun actie wilden studenten van hogeschool NHTV Breda het gebruik van de fiets promoten, meldt BN De Stem. De wijkagent heeft een “hartig gesprek gevoerd” met studenten, directeur en docent van de hogeschool.

“NHTV biedt haar excuses aan”, twittert de hogeschool dan ook, “aan iedereen die vandaag door de ondoordachte studentenactie in het centrum van Breda geschrokken is. Het spreekt voor zich dat we er alles aan gaan doen om dit in de toekomst te voorkomen.”

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.