Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
17 mei 2024

Campus
& Cultuur

Lintje voor medewerker studentzaken

Beter laat dan nooit. Het leek erop dat de lintjesregen dit jaar niet op de VU was neergekomen? Héél de VU? Nee, één medewerker kreeg wel een lintjesdruppel op zijn hoofd. 

Bijzonder

Henk Boersma van Onderwijsbureau Bèta VU mocht 27 april op het gemeentehuis van Stichtse Vecht een lintje ontvangen. Per ongeluk was hij al een beetje op de hoogte. “Maar als je daar eenmaal zit, is het toch heel bijzonder.”

Orde van Oranje-Nassau

Hij kreeg het lintje voor zijn vrijwilligerswerk dertig jaar lang voor de kinderboerderij in de buurt, de vereniging van eigenaren in zijn woonblok en zijn werk bij het oranjecomité in Maarsenbroek. Boersma mag zich nu lid van de orde van Oranje-Nassau noemen. 

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.