Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
19 mei 2024

Campus
& Cultuur

Lekker paffen in de lentezon

Now ends the winter of our discontent. Nou ja, niet helemaal waar natuurlijk, maar seizoentechnisch lijkt de winter te zijn beëindigd op de VU-campus.

Al weet je dat nooit zeker. Zoals voormalig Schrijver op Locatie Abdelkader Benali vorige week in de Volkskrant opmerkte: ‘Deze winter is net een serieverkrachter, dan denk je dat je ervan af bent, maar dan is ‘ie er opeens weer’.

Dus laten we voorzichtig-optimistisch zijn. Net als deze studenten die, nog warm aangekleed, in de nawinterzon (echt officieel lente is het pas op 21 maart) zitten te paffen op de trappen en aan de picknicktafels op de binnenplaats van de VU-campus.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.