Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
30 mei 2024

Campus
& Cultuur

Landelijk studentenkamerorkest zoekt musici

Musicerende studenten kunnen meedingen naar een plek in het Nederlands Studenten Kamerorkest. De audities zijn 23, 24 en 25 januari.

Het orkest toert van 30 maart t/m 12 april 2015 door Nederland. Het speelt onder leiding van dirigent Lucas Vis de Pulcinella-suite van Stravinksi, de Italiaanse symfonie van Mendelsohn, het 1e vioolconcert van Saint-Saëns met soliste Maria Milstein, en ‘Caminos’, een compositie die door Rodrigo Faina voor het studentenkamerorkest gecomponeerd wordt.

Feestjes

Volgens de organisatie maak je twee weken non-stop muziek op hoog niveau, houd je feestjes tot diep in de nacht in Groningen, Leiden, Utrecht, Nijmegen, Middelburg en Amsterdam en is er veel gelegenheid om samen in ensembles kamermuziek te maken.

Opgeven voor de audities kan via www.nesko.nl.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.