Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
19 mei 2024

Campus
& Cultuur

Jesus Christ Super Beurs

Studenten media bij Godgeleerdheid kunnen vanaf vandaag de Ted Neeley Scholarship aanvragen om daarmee een tweede master te volgen. 

De beurs is vernoemd naar de hoofdrolspeler uit de internationale rockopera Jesus Christ Superstar. Neeley kwam vandaag speciaal naar de VU voor een vertoning van de filmversie van de rockopera. Studenten konden hem ontmoeten en vragen stellen.

Jezusfilmtraditie

Binnen de faculteit Godgeleerdheid van de VU wordt de verbinding tussen oude bronnen en hedendaagse mediacultuur nauwkeurig gevolgd. De jezusfilm past in een lange mediatraditie waarin het verhaal van Christus op een eigentijdse manier wordt verteld.

Studenten die voor de scholarship in aanmerking willen komen kunnen contact opnemen met VU-hoogleraar Joke van Saane. Toekenning is afhankelijk van cv, motivatiebrief en gesprek.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.