Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
18 mei 2024

Campus
& Cultuur

Hoe kom je aan de top?

Wat is de overeenkomst tussen Bill Gates en The Godfather? Of wijken de eigenschappen van leiders binnen de georganiseerde misdaad fundamenteel af van die van CEO’s in de legale zakenwereld? Dat is een van de intrigerende vragen die aanstaande maandag aan bod komen tijdens Het Leidende Brein, het congres van Vereniging voor Studenten Psychologie en Pedagogiek aan de VU (VSPVU).

Masterclass

Ook interessant: is goed leiderschap aangeboren of kun je het aanleren? Specialisten als Hanna Swaab, Kilian Wawoe, Frank Bovenkerk en Wouter Bos belichten de wetenschappelijke en praktische aspecten van leiderschap. En voor wie de ambitie heeft om zélf aan de top te komen, is er een heuse masterclass.

Kaartjes

Aanstaande maandag, 2 november, van 11-18 uur in de aula van het hoofdgebouw. Kaarten (13 euro voor studenten, 16 voor niet-studenten en 11 voor VSPVU-leden) zijn verkrijgbaar via: www.vspvu.com/congres of in de VSPVU kamer (Transitorium, K2E25).

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.