Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
26 mei 2024

Campus
& Cultuur

Het keurmerk van vertrouwen

Volgende week donderdag om half vier vindt het derde debat in de reeks Kwestie van Vertrouwen plaats. Deze keer gaat het over het vertrouwen binnen het bedrijfsleven. De hoofdvraag luidt: is innovatiekracht hét keurmerk voor vertrouwen?

Sprekers zijn Khalid Boutachekourt (directeur Vandebunt), Huub Schellekens (hoogleraar Medische Biotechnologie, Universiteit Utrecht) en Jelmer Evers (docent geschiedenis middelbare school UNIC in Utrecht en voortrekker bij Stichting Beroepseer). Uiteraard wordt er ruimte gemaakt voor inbreng vanuit de zaal. Daarnaast zal Vrije Schrijver Joost de Vries een column voordragen. Na afloop is er een borrel.

Na deze editie komen er nog twee debatten. Op 12 mei is het thema Wantrouwen + controle = vertrouwen? en een week later heet de discussie Vertrouwen begint bij respect.

Aanmelden kan via deze link.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.