Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
23 mei 2024

Campus
& Cultuur

Gratis studieboek scoren

Geen zin meer om voor studieboeken te betalen? Vanaf 17 februari kun je jouw oude studieboeken ruilen voor het tweedehandje van een ander. De SRVU werkt samen met de universiteitsbibliotheek aan een milieuvriendelijk initiatief. Op de tweede verdieping van het hoofdgebouw komt een boekenuitruilkast. Wie een boek inlevert, mag een ander meenemen.

Verantwoordelijkheid

Raymond Vlieland van de SRVU is niet bang dat mensen de hele kast leeg trekken om zelf niets terug te zetten: “We gaan uit dat studenten hun eigen verantwoordelijkheid pakken.”

Opruimen

Om alvast iets in de kast te zetten, vraag de SRVU studenten om alvast hun oude boeken bij de SRVU in het Studentendok (kamer 0D-05) in te leveren.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.