Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
20 mei 2024

Campus
& Cultuur

Gratis boeken uit ruilkast

Studieboeken helemaal voor niets. Sinds vandaag kunnen studenten gratis boeken omruilen in de bibliotheek op de 2e verdieping van het Hoofdgebouw.

Daar is op initiatief van de studentenbond SRVU een ruilkast geplaatst, waarin tweedehands studieboeken staan. Die komen deels uit de voorraad van de VU-bibliotheek en deels van mensen die hun boeken kwijt wilden. Iedere student mag daar een boek meenemen. Het is wel de bedoeling dat je dan zelf een ander boek terug zet.

Voorlopig ligt de nadruk op studieboeken. Als het initiatief een succes is, komt er wellicht ook een kast met meer ontspannende literatuur.

Mensen die alleen van hun boeken af willen kunnen die ook inleveren bij de SRVU-balie in het studentendok.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.