Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
26 mei 2024

Campus
& Cultuur

Goud winnen?

Loop je al een poosje rond met een idee voor een bedrijf, of wil je weten of er een ondernemer in jou schuilt? Dan kun je meedoen met Starterslef, een wedstrijd gericht op studentondernemers, georganiseerd door het Duitse internettijdschrift Neo Avantgarde Magazine.

Het idee: je begint met honderd euro startkapitaal waarmee  je een site bouwt, een bedrijfsplan opzet en een pitch voorbereidt. De beste inzendingen wint 3000 euro en drie goudstaven van vijf gram (op dit moment doet goud ongeveer 35 euro per gram, zie hier de goudkoers). De jury bestaat uit: Remco Janssen van Silicon Canals, Remy Ludo Gieling van Sprout en David van Bennekom, lector Corporate Communication aan InHolland. De wedstrijd is overigens niet internationaal: alleen studenten aan Nederlandse onderwijsinstellingen mogen meedoen.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.