Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
25 mei 2024

Campus
& Cultuur

Flitsbezoek van roeivereniging Okeanos

Een flitsstunt van roeivereniging Okeanos, zojuist op de VU-campus. Er reed een Okeanos-busje het plein op, een groep blakende jonge mannen en vrouwen met roeiriemen sprong eruit, ging op het basketbalveld druk zitten luchtroeien onder begeleiding van een jongeman met een megafoon en was ook zo weer vertrokken.

“Voor de naamsbekendheid”, legt Tino Offereins van Okeanos uit. “Niet om leden te werven, dat doen we alleen nog maar aan het eind van de zomer.” Volgens Offereins is de vereniging weer buiten aan het trainen en boekt Okeanos ook weer successen bij wedstrijden.

Voor de naamsbekendheid, dan: Okeanos. Website hier, Facebookpagina hierrrr, om het op z’n Stijlloos te zeggen.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.