Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
26 mei 2024

Campus
& Cultuur

Flinke opkomst nieuwe eerstejaars in Ideeweek

De Ideeweek startte vanochtend in de regen (maar intussen is het stralend weer…), met toespraken van voorzitter René Smit (studeren is hard werken, maar neemt maar 20% van de totale tijd in beslag, dus tijd zat voor je verdere ontplooiing) en loco-burgemeester Andrée van Es (welkom in de mooiste stad van de wereld).

Kom bij ons!

Op dit moment probeert een enorme hoeveelheid clubs (van roeien en zingen tot en met bijbelstudie en donorwerving) de dik tweeduizend eerstejaars bij zich in te lijven.
Wij van Advalvas ook trouwens: het zou ons verbazen als zich binnenkort niet een paar fijne student-reporters bij de redactie melden, en het enthousiasme voor de door ons verlote fotoshoot was groot.

De komende dagen zullen we jullie via onze Facebook steekproefsgewijs op de hoogte houden van de activiteiten op de campus en in de stad.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.