Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
14 april 2024

Campus
& Cultuur

Fleur je studentenhuis op met een concert

Je kunt een optreden in je eigen huiskamer winnen van een opkomende muzikant. Radio 3FM en studentenkamerfestival Stukafest touren deze herfst en winter met 3FM Serious Talents langs studentenhuiskamers in zes provincies en doen in november Noord-Holland aan.

Niet te klein

Voorwaarde om je aan te melden is dat je in een studentenhuis woont en dat er een ruimte van minimaal 18 vierkante meter is voor het optreden. Je moet ook eerst nog strijden met andere studentenhuizen om ‘Stukafestafette’ te bemachtigen.

Het leukste studentenhuis wint het huiskameroptreden, inclusief videoopnames. Mocht je studentenhuis winnen, dan horen we het graag.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.