Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
20 mei 2024

Campus
& Cultuur

Filenieuws: topdrukte op de campus

Spitsuur vanochtend bij de hoofdingang. Waar normaal op maandagochtend kwart voor negen de tumbleweeds door de grote hal waaien, stond er nu een grote menigte te dringen bij de draaideuren om naar binnen te mogen.

Goedevoornemensdag

De oorzaak? Het is goedevoornemensdag: de enige dag in het jaar dat alle studenten daadwerkelijk naar college gaan. Eerstejaars staan nog te springen om te beginnen, terwijl ouderejaars zich in de zomer voorgenomen hebben om dit jaar eens echt, echt, echt naar college te gaan.

Filenieuws

Het filenieuws voor de komende weken: vermijd de mensa tijdens lunchuur, neem de trap in plaats van de liften en vergeet het plan om koffie te halen. Maar wees gerust: over drie weken is het achter de rug. Dan worden colleges op maandagochtend weer overgeslagen om uit te slapen en bij te komen van het weekend.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.