Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
16 april 2024

Campus
& Cultuur

Fantasierijk proza van VU-medewerker te koop

Reunië, de tweede roman van Gaby den Held ligt in de boekwinkel. Den Held werkt 21 jaar bij de VU, onder meer als bibliothecaris bij de Universiteitsbibliotheek en als webredacteur voor diverse faculteiten. Drie jaar geleden schreef hij op deze site blogs, ook over zijn zoektocht naar een uitgever voor zijn roman. Die heeft hij gevonden. Uitgeverij IJzer publiceerde begin 2016 zijn debuutroman Maan. 

Tragikomedie 

Dit najaar verscheen de tragikomedie Reünie. Als je wilt weten wat de personages (Dorian Pots, Agnes Sultana, Nora Nagtzaam, Boris van Dissel, Andries Cazemier, Emma Wingerd, Albert Zwierink en Titus Balkenhol) zoal beleven, ga naar de VU-boekhandel. 

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.