Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
26 mei 2024

Campus
& Cultuur

Een reisgids langs de hulpverleners van de VU

Drankprobleem, puntentekort of duurt je Blue Monday alweer twee maanden? Advalvas biedt een reisgids langs de hulpverleners van de VU.

Haal je je tentamens niet omdat je lui bent, of zit achter je lamlendigheid een depressie verborgen? Kom je niet van de bank omdat je in de stad toch niemand kent of is het straatvrees?

Hulp is nabij

De VU biedt wel hulp aan studenten met problemen, vooral als de gestage aanwas van studiepunten in gevaar dreigt te komen. Je moet hem alleen weten te vinden. Bij wie moet je zijn? De studentendecaan? De studentenpsycholoog? De studieadviseur? Een studiemaatje? Voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken: hier een wegwijzer door het doolhof van de universiteit. 

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.