Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
22 juli 2024

Campus
& Cultuur

Dex Elmont tweet het leukst

Geneeskundestudent Dex Elmont is deze week gekozen tot de leukst twitterende sporter van Nederland. De Europees kampioen judo, op Twitter beter bekend als @DexElmont, won de jaarlijkse verkiezing van sportblog Linkeballen.nl

Hashtag

Volgens de jury was Elmont van de ruim 500 Nederlandse topsporters die op Twitter actief zijn, niet alleen het meest origineel, maar ook het best in het succesvol combineren van verschillende social-mediaplatforms. Daarnaast staat hij bekend om zijn ludieke hashtags. Met zijn beroemde #broekopjeenkels deelt Dex met zijn volgers dat hem een dopingcontrole te wachten staat. 

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.