Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
26 mei 2024

Campus
& Cultuur

CvB akkoord met reorganisatieplannen UC-IT en AMD

Het college van bestuur heeft in een ‘voorgenomen besluit’ de reorganisatieplannen voor UC-IT en AMD overgenomen. Na advisering door de Ondernemingsraad kan het CvB een definitief besluit nemen waarbij de opmerkingen en het commentaar van de Ondernemingsraad worden afgewogen. Voor de bibliotheekmedewerkers duurt de onrust nog even voort: het CvB vond de reorganisatieplannen voor deze dienst niet goed in elkaar zitten.
Bestuurslid Bernadette Langius: “Een belangrijk criterium voor een goed reorganisatieplan is dat de nieuwe organisatie het onderwijs en onderzoek uitstekend kan ondersteunen. Daarnaast moet het plan werkbaar zijn en aansluiten bij de afspraken die we hebben gemaakt met de Ondernemingsraad.”

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.