Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
29 mei 2024

Campus
& Cultuur

Campus jaagt op potentiële artiesten

Ben jij een singer-songwriter, rapper, spoken-word-artiest of heb jij ander talent? Meld je dan aan voor de talentenjacht BOOM (Best Of Open Mic).

Op 13, 14 en 15 juni organiseren debatcentrum 3D en cultuurcentrum VU Griffioen Open Mic-avonden. Elke avond is er plek voor 10 nieuwe talenten. In 10 minuten treed je op voor het publiek en een jury van experts. De BOOM-avonden starten om 18.30 uur bij 3D aan het campusplein.

Voor een plek op festivalpodium

De meest bijzondere acts maken kans op een plekje op het podium tijdens het Déjà VU festival op donderdag 16 juni. Als BOOM-deelnemer kun je ook gratis een workshop volgen bij VU Griffioen om je voor te bereiden. Wil je eindelijk ontdekt worden? Studenten én medewerkers kunnen zich vóór 1 juni aanmelden op griffioen.vu.nl/campagne/boom.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.