Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
15 juni 2024

Campus
& Cultuur

Bekroonde films op On the Roof Filmfestival

Heb je World Cinema Amsterdam gemist? Geen ramp. Volgende week kun je de films die in de prijzen zijn gevallen, allemaal bekijken op het dak van de VU!

Necktie Youth won de Jury Award (woensdagavond 2 september op VU-dak), Que Horas Ela Volta won de publieksprijs (vrijdagavond 4 september) en de Special Mention was voor Mustang (donderdagavond 3 september).

Vooraf Vrije Schrijver Weijers 

Vrije Schrijver Niña Weijers interviewt wetenschappers en gasten vooraf. Maandagavond introduceert zij samen met hoogleraar praktische theologie Ruard Ganzevoort de film Conducta. Vanaf 17 uur kun je al op het dak terecht voor eten en drinken. Bekijk het weekprogramma op: On the Roof Filmfestival.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.