Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
19 april 2024

Campus
& Cultuur

Alles wordt anders

Ben je als redactie even met vakantie, ken je de campus amper nog terug. Espressobar Doppio is in de maak (bij het StudentenD0k), stralend witte studieplekken, een geheel vernieuwde Entree. Nou ja, die laatste is nog niet helemaal af. Benieuwd of de honderden eerstejaars maandag via de hoofdingang naar de aftrap van de Ideeweek kunnen gaan…

De liften worden vernieuwd (minder wachttijd!), wat op Twitter natuurlijk al commentaar oplevert:” De trend van opheffen in het OV heerst nu dus ook al bij .”

 

En wat betekent deze raadselachtige tekst aan het wis- en natuurkundegebouw? Ons is ter ore gekomen dat daar een ‘studentensupermarkt’ komt. Eentje die nu al bang is dat hij niet genoeg omzet gaat draaien, kennelijk.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.