Studenten krijgen korting bij het Holland Festival

Cultuur  26 mei 2014

Studenten krijgen korting bij het Holland Festival

Het Holland Festival biedt studenten flinke kortingen. Voor een groot aantal voorstellingen geldt dat studenten minder betalen voor een kaartje. Afhankelijk van de voorstelling kan de korting volgens de organisatie oplopen tot 68 euro.

Barokopera

Op het Amsterdamse festival voor podiumkunsten komt theater, dans, muziek, opera, muziektheater en ook beeldende kunsten en film. Onder de vele voorstellingen zijn War Horse van het National Theatre of Great Britain in samenwerking met Stichting Theateralliantie en Koninklijk Theater Carré, de barokopera Orlando van Händel en de dansvoorstelling The Tempest van Shakespeare door het Nationaal Ballet.

Het Holland Festival opent op 1 juni en vindt plaats in theaters door de hele stad.

Marieke Kolkman
BEELD: Suresh