Bestuur studentenraad stapt op wegens meningsverschillen

Campus  22 januari 2015

Bestuur studentenraad stapt op wegens meningsverschillen

Het dagelijks bestuur van de Universitaire Studenten Raad heeft zijn functie per direct neergelegd. Het gaat om Ilyes Machkor, Renske van den Hurk en Sietske Beemster.

Meningsverschillen

Aanleiding zijn ‘onverenigbare meningsverschillen binnen de USR.’ Voorzitter Machkor, op weg naar de trein, belooft later vandaag uit te leggen wat er precies aan de hand is.

Er zijn dus vacatures. Volgens het kiesreglement voor studentraden is aan de eerstvolgenden, die bij de laatste verkiezingen van de USR op de kandidatenlijsten van de SRVU, VUSO en Bètapartij stonden, gevraagd die vacatures te vervullen. Ze hebben een maand de tijd om daarop in te gaan.

Peter Breedveld
BEELD: Voorzitter Ilyes Machkor van de USR