Sport 16 februari 2018

Esmee Visser wint olympisch goud

VU-student onverwacht olympisch kampioen

Esmee Visser, student farmaceutische wetenschappen, die in december nog niet eens van de Olympische Spelen durfde te dromen, heeft zojuist goud gehaald op de 5.000 meter schaatsen tijdens de OS in Zuid-Korea. Vorige maand vertelde ze Advalvas nog over haar eerste, Europese, goud. En dat haar studie er wel een beetje bij inschiet nu.

Marieke Schilp

{ Lees de 3  reacties }

Door S. Mulder op 16 februari 2018

3.000 meter? Jullie bedoelen 5.000 meter ;)

Door Marieke Schilp op 16 februari 2018

Ja, we waren iets te snel en haastig in ons enthousiasme ;-) (Maar niet zo snel als Esmee.)

Door Martijn Goosensen op 17 februari 2018

Fantastisch!