Student strijdt tegen onverdraagzaamheid

Studenten  11 februari 2016

Student strijdt tegen onverdraagzaamheid

“Ik dacht altijd dat het wel goed zat met de emancipatie van lesbiennes, homo’s, biseksuelen en transgenders”, zegt masterstudent management, policy analysis and entrepreneurship Kai Bhawanibhiek (25) in de nieuwe Advalvas. “Maar dat geldt vooral voor het Westen.”

Nutteloos

Toen hij ook in Nederland steeds meer las over onverdraagzaamheid, reageerde hij op de vacature van bestuurslid van Expreszo, belangenvereniging voor transgender-, homo-, en biseksuele jongeren. Inmiddels zit hij in het bestuur. “Als je een probleem ziet en je doet er niets aan, dan ben je nutteloos.”

Lees ‘Ik word ook nageroepen op straat’ in Advalvas #11.

Marieke Kolkman
BEELD: Flickr - Jennifer