Mail&Win 20 november 2015

Win kaartjes voor wetenschapsfestival Eureka!

We mogen 5x2 vrijkaartjes weggeven voor het Eureka! Festival. Dat is een nieuw wetenschapsfestival met experimenten, demonstraties, weetjes, muziek en actie op zondag 29 november in de Westergasfabriek.

Wat moet je doen?

Stuur ons jouw Eurekamoment. De vijf inzendingen die wij het grappigst, roerendst, origineelst vinden, winnen de vrijkaartjes.

Mail je verhaal vóór dinsdag 24 november 15 uur naar actie.advalvas@vu.nl.

Marieke Kolkman
BEELD: 'Eureka arkimedi' door Arlindi1999 (Wikimedia Commons)

{ Lees de 1  reacties }

Door Maurice de Kleijn op 23 november 2015

Op het festival wordt o.a. het door het Spatial Information Laboratory - Vrije Universiteit (www.spinlab.vu.nl) uitgevoerde 'Mapping de Via Appia'- project gepresenteerd. In dit project is in samenwerking met het NLeScience Center en archeologen van de Radboud Universiteit Nijmegen een virtuele 3D omgeving ontwikkeld die ons in staat stelt de van oorsprong Romeinse weg, de Via Appia, beter te analyseren en de in het onderzoek ontwikkelde 3D reconstructies virtueel te presenteren.