Popup-Niks-missen-2.png

Cultuur 26 januari 2016

VU-orkest speelt Russische meesterwerken

Heb je zaterdagmiddag de beroemde dirigent Valery Gergiev gemist? Niet getreurd. Morgenavond (woensdag 27 januari) kun je weer Stravinsky horen in het Concertgebouw. Maar dan uitgevoerd door het onvolprezen VU-orkest onder leiding van Daan Admiraal. Hij dirigeert niet alleen Sacre du Printemps van Stravinsky, maar ook stukken van Sjostakovitsj en de Scytische Suite van Prokofjev. En daar spelen maar liefst tien slagwerkers tegelijk mee.

16 euro voor studenten

Er zijn nog kaarten, dus ga snel naar Concertgebouw.nl. Ze kosten 20 euro, studenten betalen slechts 16 euro.

Win Castermans