SV Anatolia
VU 23 december 2014

Turkse studentenvereniging viert verjaardag

De Turkse studentenvereniging Anatolia bestaat vandaag 15 jaar. Vanavond is er een groot lustrumgala in Skypalace in Amsterdam met eten, drinken, live muziek en een loterij.

SV Anatolia is in 1999 opgericht voor Turkse VU-studenten, onder andere om Turkse studenten met elkaar en ook met niet-Turkse studenten in contact te brengen. De vereniging organiseert lezingen, workshops,  carrièredagen en reizen. Sinds kort heeft SV Anatolia ook een koor.

Marieke Kolkman