Toch geen scholierenpartij, het was een stunt

NIEUWS

Politiek  18 januari 2017

Toch geen scholierenpartij, het was een stunt

reacties 1

Het Landelijk Aktie Komitee Scholieren gaat toch niet mee doen aan de verkiezingen. De lancering van een politieke partij was een stunt en bedoeld als noodkreet vanwege het “verschrikkelijke rendementsdenken”.

Afgelopen maandag maakten de scholieren van het LAKS bekend dat ze mee gingen doen aan de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Ze wilden onder meer de basisbeurs opnieuw invoeren en de rekentoets in het voortgezet onderwijs afschaffen.

Maar het blijkt allemaal niet waar. In een filmpje zegt Sven Annen, voorzitter van het Komitee en de zogenaamde lijsttrekker van de partij, dat het een “hoax” is en dat LAKS zich niet verkiesbaar zal stellen.

Schreeuw om aandacht

“Maar”, zegt hij voor de camera, “de problemen die we benoemden zijn er nog steeds. Het rendementsdenken, het slagingspercentage dat steeds belangrijker wordt, die problemen zijn levensecht.”

De stunt was vooral bedoeld om de aandacht van politici te trekken. Annen hoopt dat “de politiek naar ons zal luisteren” en de aandachtspunten over zullen nemen om te zorgen dat “de slechte ontwikkeling van het onderwijs wordt gestopt.”

HOP/IS
hits 2900

{ Lees de 1 reactie }

heeft LAKS de MSM toch even bij de poot ... hihihi

http://www.pearltrees.com/t/freeman/analysis-studievoorschot/id13466407/...

+

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties