Stuur Hielke-Martijn naar de poolcirkel

NIEUWS

Studenten  20 november 2014

Stuur Hielke-Martijn naar de poolcirkel

Geneeskundestudent Hielke-Martijn de Vries wil graag naar de poolcirkel. Hij wil meedoen aan de Fjällräven polar, een hondensleetocht waarbij de deelnemers over bevroren meren en sneeuwvlaktes trekken. En dat gedurende 330 kilometer. Vijf dagen lang. Waarom Hielke-Martijn dat wil? “Ik vind het heerlijk om nieuwe ervaringen op te doen.”

IJzige kou

Mocht hij meegaan, dan is hij in elke geval al in de juiste conditie om vijf dagen lang in de ijzige kou door honden over een ijsvlakte gesleurd te worden. “Ik speel lacrosse bij de Amsterdam Lions en voor het Nederlands team. De afgelopen drie jaar ben ik drie keer Nederlands kampioen geworden en naar twee WK’s geweest.”

Zijn andere hobby’s zijn catamaranzeilen en zijn vrienden verslaan tijdens spelletjesavonden.

Stemmen

Wil jij Hielke-Martijn ook naar de poolcirkel sturen?  Voor het zover is, moet hij wel gekozen worden. Vanuit de Benelux neemt de sponsor maar twee mensen mee. Hier kun je op hem stemmen.

Floor Bal
hits 1140

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties