Popup-Niks-missen-2.png

Messagers from the future
Blog 10 mei 2021

Studenten voorspellen de toekomst

Een gendrankje dat je relatie verbetert, strijd tussen luchtvaartmaatschappijen en vliegende mensen of interplanetaire discriminatie. Studenten van het vak A Broader Mind bloggen over hoe de wereld eruit ziet als genetische modificatie van mensen is toegestaan.

De tien geselecteerde blogs verschijnen de komende weken op de website van Ad Valvas. Ze laten een heel diverse toekomst zien, in sommige gevallen uiterst donker, andere bijdragen zijn geruststellender.

Human Body

De blogs, met als titel 'Messagers from the future', zijn geschreven als eindopdracht voor het thema Human Body. Daarin denken studenten na over wat de mogelijke gevolgen zijn van genetische modificatie voor de maatschappij van de toekomst. De vorm van de blog varieert van nieuwsberichten tot brieven en advertenties.

Lees de eerste blogbijdrage: 'Airline companies and flying humans are preparing for war'

Marieke Kolkman
BEELD: Rob Bömer