Studenten maken filmische 'ode aan Amsterdam'

NIEUWS

Studenten  11 maart 2013

Studenten maken filmische 'ode aan Amsterdam'

Vijf VU-, en vier UvA-leden van de studentenverenigingen Navigators Studentenvereniging Amsterdam (NSA) en Studentenvereniging SSRA hebben een korte film gemaakt, Zover Je Kijken Kunt, die binnenkort op een website is te bekijken.

De film wordt door de makers een ‘ode aan stad Amsterdam’ genoemd en ging op 27 februari onder grote belangstelling in première in het Amsterdamse Tuschinski-theater.

BLØF

Het verhaal handelt over de romance tussen jonge, blinde schrijver en een ‘artistiek’ meisje. Zij leert hem de stad en het leven te ervaren met zijn andere zintuigen.

De makers hebben de band BLØF zover gekregen het lied ‘Beter’ aan de film te verbinden en presentator en schrijver Cornald Maas speelt er ook een rolletje in.

Meer dan borrelen

NSA en SSRA willen met dit project laten zien dat lid zijn van een studentenvereniging meer is dan borrelen en feesten op de sociëteit. Studentenverenigingen zijn tevens een platform voor haar leden om zich op culturele, maatschappelijke en organisatorische vlakken te ontwikkelen.

Bekijk hieronder de trailer: 

 

Peter Breedveld
hits 2043

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties