Popup-Niks-missen-2.png

Cultuur 04 november 2021 reacties 1

Rialto VU draait vandaag zijn eerste films

Wie na de middagpauze zin heeft in een film, kan om 13.15 uur in het Nieuwe Universiteitsgebouw gaan kijken naar The French Dispatch.

Na tien jaar voorbereiding opent Rialto VU de deuren aan de De Boelelaan 1111. Vandaag worden twaalf films vertoond, waarvan de laatste om 22 uur: de thriller Dead & Beautiful.
De nieuwe bioscoop telt vier filmzalen en richt zich op Europese en niet-westerse artistieke filmproducties.

Voor 1 euro naar de film

Tijdens het officiële openingsweekend (13 en 14 november) betaal je slechts 1 euro per film. Studenten betalen normaal 8,50 euro voor een ticket, overigen 11,50. Je kunt ze online kopen.

Win Castermans
BEELD: Win Castermans

{ Lees de 1 reacties}

Door Potjewijd op 14 november 2021
Vandaag n.d film teleurstelling het eind van de film werd destijds afgebroken vanwege een alarm het einde van de film niet gezien.