VU 05 januari 2015

Landelijk studentenkamerorkest zoekt musici

Musicerende studenten kunnen meedingen naar een plek in het Nederlands Studenten Kamerorkest. De audities zijn 23, 24 en 25 januari.

Het orkest toert van 30 maart t/m 12 april 2015 door Nederland. Het speelt onder leiding van dirigent Lucas Vis de Pulcinella-suite van Stravinksi, de Italiaanse symfonie van Mendelsohn, het 1e vioolconcert van Saint-Saëns met soliste Maria Milstein, en ‘Caminos’, een compositie die door Rodrigo Faina voor het studentenkamerorkest gecomponeerd wordt.

Feestjes

Volgens de organisatie maak je twee weken non-stop muziek op hoog niveau, houd je feestjes tot diep in de nacht in Groningen, Leiden, Utrecht, Nijmegen, Middelburg en Amsterdam en is er veel gelegenheid om samen in ensembles kamermuziek te maken.

Opgeven voor de audities kan via www.nesko.nl.

Marieke Kolkman
BEELD: Nederlands Studenten Kamerorkest