Gratis nieuwe vrienden

NIEUWS

Wetenschap  17 mei 2013

Gratis nieuwe vrienden

reacties 2

Ben je boven de vijftig jaar en al je oude vrienden zat? Goed nieuws:  de sociale wetenschappers van de VU ontwikkelden een cursus om nieuwe vrienden te maken of oude vrienden te verbeteren. Deelname is nog gratis ook.

Vriendenkring

Omdat de vriendenkring van veel vijftigers met de loop der jaren kleiner wordt,  zette promovenda Tamara Bouwman een online cursus speciaal voor deze doelgroep op. De totale cursus duurt elf weken.

Betere vriend

Deelnemers leren om nieuwe contacten te maken, bestaande vriendschappen te onderhouden en zelf een betere vriend te worden.

Floor Bal
hits 21504

{ Lees de 2 reacties }

gemeenten, politie en woningcorporaties kunnen inwoners die een conflict hebben met elkaar doorverwijzen naar een buurtbemiddelaar.
Dit gebeurt niet alle gevallen. Als er sprake is een conflict als gevolg drugs- of alcoholgebruik of bij familieproblemen is hulp vanuit andere instanties

excellent points altogether, you just gained a brand new reader.
What may you suggest about your publish that you just made some days ago?
Any sure?

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties