Popup-Niks-missen-2.png

Mail&Win 03 februari 2021

Ga voor die luxe kookset!

Ad Valvas geeft in samenwerking met VU-alumnus Mustafa Sancaktar een kookset met een dubbele inductiekookplaat weg aan een VU-student.

Het volledige pakket bestaat uit:

Wil je meedoen? Dat kan zowel op Instagram als op Facebook. Dan heb je dus twee keer zoveel kans om te winnen.

Op Instagram:

1. Plaats een foto van een maaltijd
   2. Tag @advalvas en gebruik #kooksetwinactie bij de foto
   3. Volg onze Instagram-pagina als je dat nog niet doet

De kwaliteit van de maaltijd maakt niet uit, iedereen heeft evenveel kans.

Op Facebook:

1. Ga naar de win-actie op onze Facebook-pagina
   2. Laat in een reactie weten dat je wilt winnen
   3. Like onze Facebook-pagina

Als je een VU-studentmailadres hebt én in Nederland woont, kun je meedoen.

Het idee voor deze win-actie komt van Mustafa Sancaktar. Hij volgde de master business administration aan de VU. Daar heeft hij een netwerk opgebouwd dat hij nu gebruikt voor zijn onderneming die de horeca voorziet van keukenapparatuur.

Sancaktar heeft aangegeven dat hij juist in deze coronatijd iets wil doen voor de VU-studenten. "Het is echt een pittige periode voor ze, nu ze al hun colleges online moeten volgen", aldus Sancaktar, voor wie koken een heel aangename uitlaatklep is.

Ga voor die luxe kookset! De actie loopt tot 13 februari. De week daarop nemen wij contact op met de winnaar.

Nour Khamis