Flinke opkomst nieuwe eerstejaars in Ideeweek

NIEUWS

Studenten  19 augustus 2013

Flinke opkomst nieuwe eerstejaars in Ideeweek

De Ideeweek startte vanochtend in de regen (maar intussen is het stralend weer...), met toespraken van voorzitter René Smit (studeren is hard werken, maar neemt maar 20% van de totale tijd in beslag, dus tijd zat voor je verdere ontplooiing) en loco-burgemeester Andrée van Es (welkom in de mooiste stad van de wereld).

Kom bij ons!

Op dit moment probeert een enorme hoeveelheid clubs (van roeien en zingen tot en met bijbelstudie en donorwerving) de dik tweeduizend eerstejaars bij zich in te lijven.
Wij van Advalvas ook trouwens: het zou ons verbazen als zich binnenkort niet een paar fijne student-reporters bij de redactie melden, en het enthousiasme voor de door ons verlote fotoshoot was groot.

De komende dagen zullen we jullie via onze Facebook steekproefsgewijs op de hoogte houden van de activiteiten op de campus en in de stad.

Marieke Schilp
hits 2217

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties