Mail&Win 11 september 2015

Mail & win: een overhemd

Ga je binnenkort voor het eerst op visite bij de ouders van je nieuwe liefde? Ga je solliciteren? Moet je indruk op een hoogleraar maken? ActieIn dat geval heeft Advalvas goed nieuws voor je. Wij mogen van Schulte Herenmode vijf overhemden van de merken Profuomo en Olymp aan studenten weggeven.SelfieWat moet je daarvoor doen? Stuur voor maandag 21 september 9.00 uur een selfie naar actie.advalvas@vu.nl waarop te zien is waarom je dringend nieuwe kleren nodig hebt. De leukste wint.

Floor Bal