NEWS

De jury en de winnaars, met van links naar rechts Richard Korver, Peter van der Velden, Jeltsje Cusveller, Jan van Dijk, Margo Jansen en Ineke Sybesma
Campus 24 January 2017

Scriptie slachtoffers mensenhandel krijgt Jan van Dijk Award

Rechtenstudent Jeltsje Cusveller heeft de Jan van Dijk Award gekregen voor haar scriptie ‘Compensatie voor de slachtoffers van mensenhandel’. Volgens de jury viel haar werk op vanwege de bijdrage die zij levert aan de discussie op het gebied van victimologie en door de creativiteit, wetenschappelijke degelijkheid en potentie voor vervolgonderzoek.

De Award werd gisteren in Den Haag uitgereikt. Margo Jansen van de Tilburg University kreeg de aanmoedigingsprijs voor haar scriptie over disclosure van seksueel geweld tegen kinderen.

De Jan van Dijk Award is een initiatief van Fonds Slachtofferhulp en het Ministerie van Veiligheid en Justitie en beloont jaarlijks de beste masterscriptie op het gebied van victimologie, de rechten en/of hulpverlening aan slachtoffers.

Peter Breedveld
IMAGE: Stefan Zandbergen

Reply?

Stick to the subject, and show respect: commercial expressions, defamation, verbal abuse and discrimination are not allowed. The editors do not argue about deleted responses.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.