Blogs & columns

Toen ik klein was had ik de wens een dag op Schiphol te mogen doorbrengen.

Wij zijn Inge Westerlaken, nieuw OR-lid en businesscontroller bij de bètafaculteit, en Sjaak Lammerts, afzwaaiend OR-lid en afdelingsmanager Neurowetenschappen.

Er wordt vaak gezegd dat het hoofdgebouw van de Vrije Universiteit lelijk is, en dat is natuurlijk ook wel zo. Volgens de Wikipedia-pagina over de architectuur is het een voorbeeld van brutalisme, met een uitbundig gebruik van beton en weinig afwerking

As I was writing my last blog for Ad Valvas, I realized that there are other things that are coming to an end this academic year. It’s the end of my board year and even my student life.

On June 12, 2020, Vrije Universiteit issued a statement in response to the Black Lives Matter-movement and the widespread debate on racism and discrimination.

Nu het einde van de coronatunnel in zicht komt, zijn we met z’n allen druk bezig om te bedenken hoe het ‘nieuwe normaal’ eruit gaat zien.

Have you always dreamed of being the brains behind a superhero? Now is your chance!

“We hadden dit jaar voor het eerst meivakantie op de VU. Mijn zus studeert aan de UvA en had vorig jaar al een meivakantie.

“I am at the university right now because I just had an on-campus class. It went great. Initially we were with two groups, but there weren’t enough people since some people were quarantined or in another country.

“Ik mis het om tijd voor mezelf te hebben, om even wat rust te hebben. Ik ben al het hele jaar bezig met óf studeren óf werken.

Vorig jaar om deze tijd gaf ik voor het eerst online onderwijs, in de veronderstelling dat het voor één keer en nooit weer zou zijn.

"Ik heb een nieuwe studiegroep en daardoor heb ik elf nieuwe mensen leren kennen.

Popup-Niks-missen-2.png